Dolgozószoba a munka szerelmeseinek

Dolgozószoba a munka szerelmeseinek

Fehér sarok íróasztal

2019. október 12. - Weg

Egy fehér sarok íróasztal a legkevésbé sem zavarja a más funkciójú szoba jellegét. Dolgozószoba nélkül is lehet munkára megfelelő kuckót kialakítani a nappaliban.

Dolgozószoba bútort dolgozószoba nélkül is lehet elhelyezni a nappaliban vagy vendégszobában. Erre utal a képen látható dolgozó sarok. A fehér sarok íróasztal a legkevésbé zavarja a más funkciójú szoba jellegét, és jó hangulatú házi irodát alakíthatunk ki vele.

Ha a sarok íróasztalt a vendégszobában helyezzük el, az többlet komfort fokozatot jelent a vendégek részére is. Sarok íróasztalok sokféle módon alakíthatók ki, a rendelkezésre álló hely nagyságától függően lehetnek kétszemélyesek is.

A fotón látható kottatartó és a fiókos szekrénynek támasztott gitár mutatja, hogy ez a hangulatos dolgozó sarok zenesarokként is jól működik. A nappali szoba bútorai tömörfa fronttal és furnérozott bútorlap korpusszal készültek, selyemfényű felületkezeléssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgozoszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr5215218736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2019.10.14. 14:13:33

Jó ízléssel, szépen berendezett dolgozó szoba. Biztos jó érzés lehet ott dolgozni, akár egész nap is. Bár én, aki otthon dolgozom már egy ideje, az első időkben még szükségem lett volna néhány tippre, hogy mikre érdemes odafigyelni a berendezés közben. Én itt találtam most egy kis segítséget: lakberinfo.hu/lakberendezes/dolgozoszoba/2019-09-25-home-office-kenyelmesen/
süti beállítások módosítása